Vrouwen die vingeren

Posted on 24 maart 2021

Dat vrouwen vingeren is vanzelfsprekend bij menig man bekend. Maar hoe vaak ze dit doen is een stuk minder bekend. Dat mannen meer opzoek zijn naar seks is duidelijk. Je hoeft maar een seksdating site te bezoeken en je zult al snel merken dat de hoeveelheid mannen vs vrouwen een stuk hoger ligt. Maar als het op masturberen aankomt, liggen de verhoudingen misschien toch wel iets dichterbij elkaar dan menig man zou denken.

Vooral jonge vrouwen vingeren erg vaak

Dit blijkt uit een onderzoek welke vermeld staat op ze.nl. In het artikel staat vermeld dat er maar liefst 1800 vrouwen gevraagd zijn naar hun masturbeer gedrag. Het bleek dat 1 op de 10 vrouwen tot een leeftijd van 34 jaar oud, zichzelf meerdere keren per dag vingert. Dit is alleen geen gemiddelde, deze komt namelijk een stuk lager uit. De meeste vrouwen houden het dan ook bij 2 eer per week vingeren.

Sommige vrouwen doen het erg vaak

Maar er zijn dus wel vrouwen die dagelijks hun kutje verwennen met hun vingers. Deze vrouwen genieten hier enorm van, maar zijn opzoek naar meer spanning in hun leven. Ondanks dat ze geweldige orgasmes ervaren door het masturberen, blijft het natuurlijk maar gewoon met jezelf spelen. Dit terwijl het heel gemakkelijk een heel stuk spannender gemaakt kan worden.

Vrouwen vingeren zich voor de webcam

Veel vrouwen zijn erachter gekomen dat het vingeren een stuk geiler wordt als er een man toekijkt. Het wordt helemaal opwindend als ze ook de man kunnen zien die met zichzelf bezig is. Internet, een webcam en een webcamwebsite zijn hierbij erg handige middelen. Hierdoor is het namelijk erg gemakkelijk geworden om lekker samen met elkaar te masturberen, zonder elkaar te hoeven ontmoeten.

Ieder moment van de dag

Op ieder moment van de dag zijn er wel vrouwen te vinden die samen met een man willen masturberen. Dit is natuurlijk ook niet vreemd als je kijkt naar het percentage vrouwen die zichzelf meerdere keren per dag verwennen. Doordat er zo veel vrouwen zijn, is het op ieder moment van de dag wel mogelijk om met een vrouw plezier te maken via het internet. Als je ook nog eens buitenlandse vrouwen meerekent, zijn er op ieder moment van de dag zelfs duizenden vrouwen die klaar zitten om met een man een erotische webcamchat te hebben.

Meer mannen dan vrouwen

Ondanks dat er dus duizenden vrouwen zijn die het geil vinden om voor de webcam te masturberen. Zijn er nog veel meer mannen die dit samen met een vrouw willen doen. Er blijft dus een duidelijk verschil in aantallen, waardoor het voor een man een stuk moeilijker wordt om een vrouw te verleiden tot seks voor de webcam. Gelukkig is hier wel een oplossing voor! Namelijk websites waar je gratis kunt genieten van live seks en waar de mogelijkheid bestaat om een vrouw een tip te geven in de vorm van geld. Hierdoor zal er ineens een wereld opengaan van gewillige vrouwen.

Comments are closed.