Erg natte behaarde kut

Posted on 9 augustus 2019

In de ochtend laat ik altijd de hond uit. Stipt om half 6 stap ik met mijn geliefde viervoeter de deur uit. We wonen niet ver van een mooi park met veel groen en een mooi groot meer. Een ronde om het meer lopen neemt ongeveer een uur in beslag, maar halverwege nemen we altijd even pauze bij een bankje, zodat we meestal rond kwart over 7 weer thuis zijn. Ik houd erg van structuur, maar vandaag was deze op een plezierige manier verstoord. De ochtendwandeling met de hond liep namelijk behoorlijk uit door een onvoorziene gebeurtenis.

Een voordeel om er vroeg uit te gaan met de hond, is dat het dan lekker rustig is in het park. Al kom ik wel een enkeling tegen die ook standaard de hond vroeg uitlaat, een rondje hardloopt of fietst. Maar vandaag was het anders, toen we halverwege ons rondje waren ging ik op het bankje zitten en ging Max spelen bij het water. Kwam er een vrouw aanlopen met haar hond. Ik zag haar al van een eindje aankomen, waarop ik Max bij me riep en hem aanlijnde. Toen ik weer richting haar keek zag ik dat het een niet onaantrekkelijke vrouw was en dat ze richting het bankje liep. Ze vroeg of ik het erg vond als ze erbij kwam zitten. Natuurlijk niet, geen probleem!

De honden konden het goed met elkaar vinden dus liet ik Max weer los. Ze gingen er samen vandoor richting het meer. Ik raakte in gesprek met de dame met donkere lange haren. Ze bleek net een woning hier gekocht te hebben, omdat ze dichtbij een mooi park wilde wonen. Net als ik liet ze iedere ochtend de hond uit, waardoor ze me vast en zeker vaker tegen zou komen. Na een minuut of tien over koetjes en kalfjes gepraat te hebben, begon de vrouw (die Angela bleek te heten) steeds meer persoonlijke vragen te stellen. Vragen waarbij ik eigenlijk niet goed wist of ik er wel antwoord op moest geven. Vooral omdat ze een totaal vreemde voor me was. Het was duidelijk dat ze iets van me wilde, maar wat? Ik kreeg even het idee dat ik uitgehoord werd en misschien de volgende keer als ik terugkwam van het wandelen, mijn woning was leeggehaald.

Ik voelde inderdaad een erg nat kutje

De persoonlijke vragen bleven doorgaan over onderwerpen welke ik eigenlijk niet wilde bespreken met een totaal vreemde. Waarop ik haar ook melde dat ik haar vragen veel te persoonlijk vond voor iemand die ik voor het eerst tegen ben gekomen tijdens het wandelen. Angela keek me een beetje geschrokken aan en vertelde dat het haar bedoeling niet was om mij zo’n gevoel te geven. Ze wilde alleen weten of ik een betrouwbaar persoon was en geschikt om haar droom werkelijkheid te maken. Je droom werkelijkheid te maken vroeg ik? Nu kreeg Angela een stel rode blosjes op haar wangen. Nou het zit zo antwoorde ze, vannacht droomde ik ervan dat ik tijdens het wandelen hard in de bosjes geneukt werd door een lekkere vent. En nu kom ik jou tegen waardoor ik direct aan mijn droom dacht. Dit kon volgens mij geen toeval zijn, waarop ik van me zelf wel moest nagaan of er misschien geen kans in zat om mijn droom werkelijkheid te laten worden.

Dit antwoord had ik totaal niet verwacht! Nu was ik het die blosjes op mijn wangen kreeg. Ik lachte en liet haar weten dat ik zeker wel die man wil zijn, om haar een plezier te doen. Angela vond het helemaal geweldig en ze pakte mijn hand vast om deze in haar broek te doen. Voel je hoe nat ik ben schatje? Ik voelde inderdaad een erg natte kut, met een zachte dos schaamhaar erop. Wat een geil wijf was dit. We besloten dat de bosjes nu geen goed idee waren omdat het nog erg nat was. In plaatst van te neuken in de bosjes, deden we het gewoon op het bankje. Het bankje was aardig beschut en het was toch erg rustig in het park.

Angela maakte mijn broek los en begon mijn met het aftrekken van mijn lul terwijl ze me een tongzoen gaf. Hierna deed ze haar warme lippen over mijn eikel heen en begon ze me heerlijk te pijpen. Terwijl ze mij aan het pijpen was, begon ik haar erg natte kutje te vingeren. Gelukkig kwam er niemand langslopen omdat ik eigenlijk veel te druk was met haar lekkere lichaam. Ik stopte met vingeren terwijl ze mij nog heerlijk aan het pijpen was. Ze keek op toen ik haar optilde en op mijn lul liet zitten. Toen ik haar warme kutje binnenging met mijn lul, zag ik haar ogen iets dichtdoen en kreunde ze erg geil. Na drie keer langzaam mijn lul naar binnen te hebben laten gaan, begon ze in een erg snel tempo mijn lul te berijden. Haar erg warme natte kutje werd volop tegen me aan te stoten, dit zou ik niet lang volhouden. Het bleek dat ze zelfs nog iets sneller kon en naar nog een paar snelle stoten kwam ze kreunend klaar. Dit was zo geil dat ik mijn lading zaad in haar kutje spoot terwijl ze haar kutje nog samenkneep tijdens haar orgasme. Wow wat was dit lekker zeg! Angela lachte en zei dat ze het leuk vond om tegelijkertijd klaar te komen. Ze bereed mijn lul nog even en zoende me. Terwijl ze van me af ging en haar broek weer ophees, vroeg ze me of we morgen dezelfde tijd zouden doen. Uiteraard zag ik dit zitten…

Comments are closed.